Szerelmes vagyok? Íme, néhány árulkodó jel!

2020.10.21.Hírek

Amikor fiatalok vagyunk, szinte azonnal felismerjük a szerelmet. Az erős érzések elvakítanak minket, és nem tudunk másra gondolni, csak a nagy Ő-re. Azonban, ahogy egyre többször csalódunk, és egyre több partnert hagyunk magunk mögött, annál nehezebb lesz felismerni az érzést. Nézzünk most pár pontot, amik segíthetnek ebben.

  • Gyakran szoktunk álmodozni a jövőről. Elképzeljük, hogy merre fogunk tartani, miket értünk el, vagy, hogy ki van mellettünk. Ha a párunk arcát látjuk, akkor az tökéletes jele annak, hogy vele képzeljük el az öregedést.
  • Természetes dolog, hogy a pároknak néha egy kis szabadságra van szükségük. Azonban, ha ezekben az órákban is eszünkbe jut a másik, és szívesen lennénk vele, akkor a hiánya a szeretetünket bizonyítja.
  • Az első napokban lehet érezni egy láthatatlan szikrát. Ehhez az kell, hogy fizikailag és mentálisan is vonzódjunk a másikhoz. Persze, a külső nem minden, de jól jön, ha szeretjük a párunk kinézetét. Már csak arra kell figyelni, hogy ne locsoljuk vízzel a szikrát.
  • Sok olyan párkapcsolatot hagyunk a hátunk mögött, amik még sokáig fontosak lehetnek. Ha megismerünk valakit, akkor gyakran beleesünk abba hibába, hogy a múltkori párunkkal hasonlítsuk össze. Azonban, ha úgy érezzük, hogy sikerült lezárni a múltat, és már nem gondolunk a régi kapcsolatainkra, akkor tényleg beszélhetünk új szerelemről.
  • Amikor bármit, és tényleg azt kell érteni, hogy bármit megoszthatunk a másikkal, akkor szerelemről van szó. Nemcsak a jó pillanatokban kell társnak lennünk, hanem akkor is, amikor problémával nézünk szembe. Legyen szó egy szeretett hozzátartozó elvesztéséről, pénzügyi nehézségekről, családi bajokról, egészségügyi problémákról, az őszinteség nagy segítség lehet. Kinek mernéd elmondani, hogy nem biztos, hogy teherbe eshetsz? Férfiként kinek mernéd bevallani, hogy néha bizony gyógyszerre van szükséged az együttlétekhez? Csak annak, akiben teljesen megbízol.

Ha ezek mellett azt érzed, hogy a hibáival együtt tudod szeretni a másikat, akkor megnyugodhatsz: a szerelmed valós.