Divatbemutató – bátran beszerezhetünk néhány óriási fülbevalót és fém karkötőt

Ékszerdivat a kifutókon

2014.08.13.Hírek

A divatmagazinokban, és a divatbemutatókon rendszerint szebbnél-szebb ékszereket láthatunk a modelleken. Nem is csoda, hiszen egy-egy ruhakölteményt mesésen képes feldobni egy jól megválasztott darab. Idén a megszokottól kissé eltérőbbeket láthatunk, a stílustanácsadók mindig előrukkolnak valami meghökkentő újdonsággal.

Műanyag és fémből készült ékszerek

Az idei évben a kifutók bővelkednek az olyan karkötőkben, amelyek fémekből, vagy nagy, plasztik darabokból készülnek. Ezek egy nagyon egyszerű felszerelést – mint egy fehér póló, trikó, és farmernadrág- is nagyon fel tudnak dobni, és máris sokkal stílusosabbak leszünk. Ha nikkel allergiában szenvedünk, akkor érdemesebb a fémek helyett a plasztikból készülteket választanunk, mert ez egyáltalán nem irritálja bőrünket és immunrendszerünket. A műanyag karkötők közt ráadásul találunk olyanokat is, amelyek kristályokkal, különböző színű ékkövekkel tarkítottak, így könnyen meg fogjuk találni a számunkra legszimpatikusabbakat.

Szimmetria és asszimetria

Divatbemutató – bátran beszerezhetünk néhány óriási fülbevalót és fém karkötőt

Divatbemutató – bátran beszerezhetünk néhány óriási fülbevalót és fém karkötőt

Az elmúlt években sokszor találkozhattunk olyan gyűrűkkel, amelyek valamelyik geometriai mintát jelenítik meg. Ilyenek például a négyzetet, rombuszt, háromszöget formázó darabok, és ez az irányvonal az idén is teret nyert magának. Nem fogunk mellé tehát, ha követjük a korábbi évek stílusát, és beszerzünk néhányat belőlük. Valamint a barokk irányzat stílusjegyei is éreztetik hatásukat az idén, így egy eltúlzott méretű darab is igazán divatosnak fog számítani.

Népszerű vintage

Már-már mindenki számára világos, hogy a vintage stílus mit is jelent, és milyen hangulatot teremt. Megtaláljuk lakáskultúrában, öltözködésben, könyvekben, írószerekben egyaránt; hatalmas teret hódított magának. Nincs ez másként az ékszerek területén sem: főként nyakláncokból találunk olyanokat, amelyek hűen tükrözik ezt a stílust. Bohém külsőt kölcsönözhetünk magunknak mi is, ha beszerzünk egy-két ilyen darabot, néhány brosst, amelyekben igazán jól érezzük magunkat.