Wellnes élmények otthon – Uszodatechnika

A tikkasztó nyári kánikulában az emberek nagy része megrohamozza a vízpartokat. Tülekedés a parkolóhelyért, vadászat az árnyékos pokróchelyért, gyerekzsivaj, sorban állás a lépcsőnél – noha megvan a maga varázsa, a hűvös vízben való enyhülés az uszodatechnika berendezéseinek köszönhetően ma már házhoz is mehet!

Hazaérkezve arra gondol egy fárasztó nap után, mennyire jól esne egy kis felfrissítő, vagy éppen ellazító kényeztetés? Egy kis medence a kertben, amibe belehuppanva pezsgő buborékok masszírozzák, miközben a lemenő nap utolsó sugarai csiklandozzák arcát – már maga a lelki látképe is nyugalmat sugároz, nem igaz? Az uszodatechnika segítséget nyújt Önnek, hogy létre hozhasson saját udvarában egy kis oázist, amelyen csupán azokkal kell osztoznia, akikkel szeretne. Medenceépítés megbízásra kérjen ajánlatot szakértőktől. Számtalan eszköz áll rendelkezésére, hogy létrehozhassa saját kerti paradicsomát: fedett medencére vágyik nyakzuhannyal, vagy egy terebélyes fa alatti jakuzzi-ra? Netán egy csúszdával és dobbantóval ellátott, nagyobb úszómedencét képzelt el, körülötte kényelmes bútorokkal? Rengeteg szín és forma közül választhat az uszodatechnikai kiegészítők, eszközök közül.

Kizárva a szezonalitást, a szakemberek megoldást kínálnak a medence fűtésére is, hogy ne csak a melegben nyújtson enyhülést, hanem a hideg időben is lubickolhasson, ha úgy tartja kedve. Mindkét esetben megtartható a medencében lévő víz hőmérséklete, amennyiben használ medencetakarót. A nyári nap UV sugarainak kiszűrése érdekében a szolár takaró nyújt nagyobb védelmet. Amennyiben kisgyermek szaladgál, vagy kisállat van szabadon a medence környékén, célszerű biztonsági takarót felszerelni a medencére, amely megakadályozza, hogy a vízbe pottyanjanak – ez a lehetőség, csak úgy mint maga a normál medence takaró, kül- és beltéri medencék lefedéséhez is alkalmas. A gyermekek védelmét illetően medencénket úgy is kialakíthatjuk, hogy egy részét kevésbé mélyítjük, így mintegy pancsoló rész kialakítva a számukra, ahol biztonságosan lubickolhatnak, s ugyanakkor a mi személyes terünk is megmarad.