Infraszauna és infrakabin árak Magyarországon

Kis hazánkban is kezd elterjedni az infraszauna használata, ami ma már nem is számít luxuskategóriába. Olcsó árakkal csábítják a kereskedők, forgalmazók az infraszaunázni vágyó érdeklődőket. Olcsó infraszaunát vagy infrakabint tehát nem nehéz találni. Érdemes azonban mindig odafigyelni, hogy kitől vásárolunk, mert fontos a megfelelő minőség. Az infraszauna használatának rengeteg előnye tudományosan bizonyított, de ehhez szükséges a minőség is.

Akciós infraszaunák és infrakabinok kínálata árakkal együtt

Dr. Bertényi Uszodatechnika hivatalos infraszauna.org oldalán több féle infraszauna akció árakkal találkozhatunk. A cég gyakran frissíti az akciós infrakabinok listáját, így mindig más és más szaunák közül vásárolhatunk akciósan. Érdemes ezért gyakran látogatni a weboldalt, hátha pont a korábban kiszemelt infraszauna az akciós.

Az infraszauna előnyei

Az infraszauna előnyei és pozitív hatásai nem csak szavak. Próbálja ki Ön is otthonában, és meglátja a hatás nem marad el. Tudományosan bizonyított tény, hogy az infraszauna használatának egészséges hatása van. Ha ezt kombináljuk fényterápiával is, akár gyógyító ereje is lehet egy infrakabinnak. Nézzünk pár előnyt (a teljesség igénye nélkül), amire használhatja az infraszaunát.

  • Fogyókúra és alakformálás: használja az infraszaunát 30 percig, és közben rengeteg kalóriát éget el. Az eltávozott verejték 80%-a víz.
  • Narancsbőr eltűntetése: bőrregeneráló hatása van az infraszauna által kibocsátott sugaraknak, melyek újraregenerálják a sejteket, valamint segítenek a cellulitisz megszabadulásában, mely a narancsbőrért felelős.
  • Erősíti az immunrendszert: használat közben kis mértékben emeli a testhőmérsékletet (nem láz), ezáltal edzésben tartja a szervezetet, így ellenállóbbá teszi a vírusok és baktériumok ellen
  • Méregtelenít: az infraszauna serkenti a vérkeringést, az izzadás alatt pedig 20%-ban káros anyagok is távoznak az emberi testből.
  • Frissít és élénkít: használata során emelkedik a szervezet energiaszintje.
  • Depresszió és stressz ellen: remek lehetőség az infraszauna lazításra és pihenésre egyaránt, mely csökkenti a napi feszültségeket, melyek még könnyebbé tesz a fényterápia
  • Sportolás: remek kiegészítője a sportolásnak. Edzés előtt bemelegíti az izmokat, a sport tevékenység után pedig remekül ellazítja azokat. Ezzel csökkenthetők a sérülések, valamint természetes módon regenerálódnak az izomsejtek is.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az infraszauna, látogasson el a www.infraszauna.org weboldalra, ahol részletesebb tájékoztatást is kaphat. Bármilyen kérdése merülne fel a témában, a cég készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Üdv.: Dr. Bertényi Uszodatechnika Kft. – infraszauna.org