Budapesti kerületek jegyzéke

Adott egy katalógus, ahol külön aloldalon kapott helyett a Budapesti kerületek jegyzéke. Érdekes a párhuzam a főoldal témájától eltérő aloldal. Vajon ezt hogy értékeli a google.hu kereső? Nyilván az oldal gazdája tudja, mit miért csinál, és miért alkotta meg a kerületi oldalt, és cégkeresőt. Egyébként az oldalon megtalálható az összes kerületi website, melyek hasznos kis katalógusok

Kerületi hírek és cégek

Igen, aki egy kicsit is szemfüles, láthatja, hogy nem másról szó a hatalmas hálózat, mint egy nagy üzletről és projektről, mely 1 kéz alatt fut. Ettől függetlenül az ötlet kiváló és kreatív mind szakmai, üzleti szemmel nézve, mind pedig látogatói oldalról. Hiszen a kerületi céges oldalak, cégkalauzok összegyűjtik a kerületekben található cégeket, üzleteket, boltokat, szolgáltatásokat, vállalkozásokat, stb. Ez pedig akárhogy is nézzük, mindenkinek hasznos. A cégek száma folyamatosan növekszik, mint látható, és az üzemeltető komoly időt és pénzt fordít az oldalak reklámozására mind online, mind pedig offline területen.

A kerületi oldalakon lehetőség van cégek számára regisztrálni akár online, akár személyesen, vagy telefonon keresztül. Minden le van írva az oldalon, csak el kell olvasni. Ezen felül ott van a szalaghirdetés, meg a banneres hirdetések is. Ki-ki vegye igénybe, ami számára a legmegfelelőbb.

Plussz extra szolgáltatás, hogy mindegyik oldalon megtalálhatóak a közérdekű információk, illetve egy-egy speciális infó, ami kizárólag az adott kerülethez tartozik. Pl. kerületi tv-k, alapítványok, stb. Hab a tortán, hogy úgy néz ki, külön cikkíró csapat is dolgozik az oldalak mögött, hiszen, gyakori friss kerületi és budapesti hírekkel szolgálnak, ez pedig az összes kerületben igen sok munkával jár.

Egy szónak is 100 a vége, érdemes ellátogatni a kerületi cégek oldalaira, ha valamit, vagy valakit keresünk Budapest városon belül.