Általános gyűjtemény, honlap jegyzék

Álljon itt egy igen hasznos egyéni linkgyűjtemény, mely a djarni.hu weboldalon található meg. A mienkhez hasonlóan itt is több, igen hasznos weboldal található meg, szépen rendszerezve és felsorolva. Annyi különbséggel, hogy nincsenek szép leírások, mint ahogy most ez is íródik. A tájékozódás ezért egyszerű, átlátható és letisztult. A katalógus több témát felölel, és a listában szereplő weboldalak folyamatosan frissülnek és / vagy nő a számuk.

Dj Arni katalógus

Találunk itt igen szép számmal zenei oldalakat. Talán nem véletlenül kapta meg ezt a domainnevet is, ahol a dj a zenei gyűjteményre utal. Látható, hogy a zene témából elég sok megtalálható rajta. Van itt zenei katalógustól a zenekarok keresésén át minden, ami megtalálható az Interneten.

Ha kevés lenne a katalógusban található lista, akkor a jobboldali oszlopban egy elég sok linkkatalógus linkjét találjuk meg. Ide bárki beküldheti honlapját, linkjét a szabályok és feltételek betartásával. A katalógusokon jól látszik az alapos munka, és a keresőbarát szerkezet, felépítés. Szerepelni tehát mindegyikben érdemes, ezzel is népszerűsíthetjük weboldalainket.

A hitel, mint téma is felkapott újabban, ezért a djarni katalógus sem képez kivételt ez alól, ugyanis néhány hitel témájú honlapot is felsorol itt. Egyébként a katalógusok között is van hitel katalógus a többi speciális között.

Tessék látogatni gyakran az oldalt, mert időnként újabbnál újabb hasznos oldalak tűnnek fel a láthatáron, melyek bárki számára hasznos, hozzáadott értéket képviselhetnek.