New York: a város amely sohasem alszik

Sokan álomként gondolunk egy New-York-i utazásra. Azonban egyre több légitársaság kínál elérhető árakon repülőjegyeket az említett városba. Az utazás időtartama 10 és 12 óra közé tehető, valamint egy átszállásra mindenképpen számítanunk kell. Átszálláskor Bécs, Párizs, Frankfurt, Amszterdam és London is számításba jöhet.

Érdemes nagyon átgondolnunk, hogy melyik repülőjegy megvásárlása mellett tesszük le a voksunkat, hiszen átszálláskor a várakozás kisebb-rövidebb időtartamot is felölelhet.

Az olcsó repülőjegyek sokunk számára jelentik végre egy álom valóra válását. New York most igazán népszerű célpont, hiszen ez Amerika legnépesebb városa és érdemes megtekinteni a legújabb épületet is a World Trade Center népszerű utódját a Freedom Towert.

A new-york-i Freedom Tower éjszaka a Word Trade Center helyén

FreeDom Tower - New York

Elsétálhatunk New York legnépszerűbb és legismertebb utcájába a Wall Streetre, ahol megtekinthetjük a híres New York-i tőzsdét. A városban olyan programajánlatokkal is csábítják a turistákat, amelyek egy életre szóló élményt jelenthetnek, ilyen például a Manhattan feletti helikopteres túra is.

New York-ba úgy érdemes elutazni, hogy olcsó repülőjegyet vásárolunk és az árán elért megtakarításokból számtalan érdekes programot szervezünk, hiszen nem mindennap adódik egy ilyen lehetőség!

Kategória: Hírek - Portálok