Budapesti hírek és cégek kerületenként

Helyitipp - Budapesti cégek és hírek Kevés olyan honlap van az Interneten, ami mindezeket magába foglalja. A legtöbb ember, legyen az budapesti, vagy vidéki, ha valamilyen szolgáltatást keres a fővárosban, akkor nagy segítségére lesz a helyitipp.hu. A portál budapesti hírek és kerületek eseményeivel, szolgáltatásaival foglalkozik. Egy hatalmas kerületi hálózat lett felépítve egy központi híroldallal. Budapesti hírkereső portál és cégek jegyzéke egyetlen helyen, könnyű elérhetőséggel: helyitipp.hu

Mit kínál a HelyiTipp?

Erre a kérdésre igen nehéz válaszolni, mivel elég összetett. Budapest, mint főváros rengeteg paramétert hordoz magán, mellyel le lehetne írni. Sok-sok cég, ember, üzlet és bolt megtalálható a legkülönfélébb szolgáltatásokkal, látnivalókkal, turisztikai központokkal. Ennek ellenére a helyitipp igyekszik minél több adatot, hírt és információt megadni Magyarország Fővárosáról. Legyen az közérdekű információ, bulvárhír, vagy éppen egy katasztrofális esemény. Külön kategorizálva vannak kerületenként a hírek, illetve helyet kapott egy globális, budapesti hír szekció is. Eme központi oldalról elérhető az összes kerületi honlap is, melyek önnálóan is egy működő cégkatalógus felületét nyújtják.

Budapesti kerületek és cégek

Mint írtam feljebb, a helyitipp.hu a központi, kerületi kiszolgáló oldal. Amennyiben az egyes kerületekben található cégeket és szolgáltatásaikat szeretnénk böngészni, ahhoz a helyitipp jobboldalán található nagy budapest térképre kell kattintva. Innen egyből a kerületi cégek oldalára jutunk, ahol elénk tárul a tevékenységi körök listája, mely kerülettől függően akár több százat is számlálhat. Természetesen lehetőség van keresésre kulcsszavak alapján is a könnyebb kezelhetőség miatt.

Budapesten keres? Induljon a helyitipp.hu weboldalról!