Ingyenes játékok Androidra!

Egyértelmű, hogy az Android vált a legnépszerűbb mobiltelefonos operációs rendszerévé, noha nem is ez volt az első rendszer. Sokkal több táblagép és mobiltelefon kerül piacra Androiddal, mint más operációs rendszerrel, ma pedig már számtalan fejlesztő tölt fel applikációkat és játékokat a Play áruházba. Lássunk néhány klassz, ingyenes játékot!

Honnan tudom letölteni a játékokat?

Androidra a Play áruházból lehet az eszközre tölteni. Mindig bizonyosodjunk meg arról, hogy van elég hely a készüléken. Az ingyenes játékokban az a legjobb, hogy kipróbálás után azonnal törölhetjük is, ha esetleg mégsem az lenne, amit kaptunk. Mielőtt megveszünk egy játékot, nézzük meg, hogy van-e hasonló ingyenes alternatíva, sokszor az sokkal szórakoztatóbb és jobb, mint egy fizetős!

Játékajánlás mindenkinek

A stratégiai játékok kötik le igazán? Akkor érdemes kipróbálni az 1942 Pacific Front nevű játékot, ahol az amerikai oldalon kell megvívni a háborúinkat a japánok ellen. A játék többrészes, a szép grafika miatt biztos, hogy a stratégiai játékok szerelmesei elégedettek lesznek vele. Akik városépítős játékra vágynak, nekik a City Island lehet jó választás.

Akik az ügyességi játékokért vannak oda, számukra izgalmas lehet például a golyólövős Marble Legend, vagy a magyar fejlesztésű Impossible Draw nevű játék, itt formákat kell rajzolni, a feladatunk pályáról pályára nehezedik, csak úgy tudunk előre haladni, ha pontosan és precízen rajzolunk.

Az autós játékok rajongóinak mindenképpen ajánlott kipróbálni a CSR Racing és a CSR Classic játékokat, de a klasszikus nézettel rendelkező Road Trip sem valószínű, hogy túlságosan nagy csalódást fog okozni.

Mindenki megtalálja a maga kedvenceit az áruházakban

Mindenki megtalálja a maga kedvenceit az áruházakban

Akik a fejüket szeretnék törni, nekik a 2048 ajánlott, a hihetetlen nagy népszerűségnek örvendő játéknak már kismillió alternatívája született. Elszórakoztathatjuk magunkat az online Rubik kockával (Cube Rubik), de számtalan variánsa van például a Sudokunak is, biztosan fogunk találni nekünk szimpatikust a kínálatból.

Vannak, akik a kártyajátékokra esküsznek, számukra is rengeteg lehetőség van, hogy mivel szórakoztassák el egymást. Ilyen lehet például a zsírozós játék, de a snapszer őrültek sem maradnak játék nélkül. A Play áruházban némi körültekintés után rengeteg egyéb kártyajátékot találhatunk ingyenesen is.

A zombikedvelők a GunFingerrel szórakozhatnak, ami egy lövöldözős-zombis játék. Akik békésebb módon akarnak zombikat gyilkolászni, mondjuk például különféle növényekkel, nekik a Plants vs. Zombies 2 játéka jelenthet gyógyírt.

Akik a farmozós, termesztős-fejlesztős játékokban lelik örömüket, azok számára már elérhető a Farmville 2. A Facebookon óriási népszerűségnek örvendő farmos játék ingyenesen érhető el az androidos eszközökre.

Akik sportosak szeretnének lenni még a telefonjukon is, azok a Fifa sorozattal játszhatnak. A békésebb vizekre evezők a Let’s Fish: Sport Fishing elnevezésű horgászjátékkal csempészhetik be életükbe a horgászás megnyugtató élményét.

Kategória: Hétköznapok