Ezért érdemes reklámruhát készíttetned gépi hímzéssel

A gépi hímzéssel készített reklámruháktól nagyon sokan hajlamosak idegenkedni, aminek az oka nem teljesen érthető, hiszen bár tény és való, hogy a szitázáshoz vagy más egyéb eljáráshoz mérten kicsivel drágább technológiáról van szó, azonban ne feledjük el: amilyen minőséggel reklámozzuk cégünket, olyan minőségi összképet tudunk kialakítani az emberekben saját vállalkozásunkról.

Egy gépi hímzéssel készült póló pedig a lehető legmagasabb minőséget képes garantálni, éppen ezért mondjuk is, hogy még miért lehet előnyös ezt választani.

Nem kopik le egy mosás után!

Kis túlzással kijelenthető, hogy azok a vállalkozások, akik a legolcsóbb reklámpólókat vagy egyéb reklámruhákat választják – például ragasztott mintákkal –, ők a mának élnek, hiszen az adott ruhanemű legfeljebb az első hordásig marad reklámhordozó. Márpedig egy reklámruha célja az – legalábbis normál esetben –, hogy hosszabb távon, akár hónapok, évek múltán is reklámozza vállalkozásunkat, és erre csak egyetlen technológia képes, mégpedig a gépi hímzés, ami nem fakul ki, nem kopik le, nem árt neki a vasalás és a mosás sem.

Nem tudhatod, hogy kihez jut el a híred!

Ha valaki egy jó minőségű reklámpólót kap, ami ezen felül még jól is néz ki, az jellemzően nemcsak egyszer fogja felvenni az adott terméket, hanem a későbbiekben többször is. Ezt egyrészt úgy teheti meg, ha a pólón, sapkán vagy más egyéb ruhaneműn nem kopik le a minta így nem tudhatod majd, hogy kihez, hányszor és milyen messzire jut el a híred.

Éveken át ingyen reklámot biztosít!

Mivel nem győzzük hangsúlyozni, hogy a gépi hímzés elképesztően tartós, ezért nem csak egy-két napig, illetve az első mosásig biztosít tartós és minőségi reklámot, hanem akár éveken át. A szitázás ugyanis pár mosás után megkophat, megtöredezhet, és nincs is rosszabb reklám egy ilyen kellemetlenül festő reklámpólónál. A gépi hímzéssel készült termékek esetében azonban ilyen nem történhet meg, hiszen ha csak bele nem vágnak, a hímzés nem enged el, nem kopik meg és nem is fakul ki.

Növeli a vásárlók bizalmát!

A vásárlók bizalmát minden esetben megnövelhetjük azzal, ha valamit, például egy reklámpólót ingyen adunk nekik. Ez a bizalom viszont hamar elveszhet, ha rájönnek arra, hogy milyen halvány minőséget kaptak. Mert bár ajándék lónak ne nézzük a fogát, de ha arról a pólóról egy mosás után lejön a minta, vagy csak megrepedezik, egyszóval munkába, vagy nyilvános helyre hordhatatlanná válik, akkor az mégis milyen képet fest le rólunk az emberekben? Segítünk: nem túl jót! A gépi hímzéssel azonban emiatt nem kell aggódni, hiszen a felvitt minta garantáltan hónapok, sőt évek múltán is a helyén marad!

Kategória: Hétköznapok