Ezekkel a kínai mobilokkal biztosan nem lőhetünk mellé

Napról napra, egyre inkább érezhető az, hogy a Kínában gyártott elektronikai eszközök minőségüknek, és kedvező áruknak köszönhetően egyre jobban elterjednek. Ma már egyáltalán nem ritka, ha a fiatalok kezében Kínában gyártott okos készülékeket látunk, lássuk csak, melyek azok a mobilok, melyekkel biztosan nem lőhetünk mellé.

Redmi 7

A Xiaomitól immáron különvált cég saját elmondása szerint az eszközök gyártásának költséghatékonyságára szerette volna fektetni a hangsúlyt. Ennek köszönhetően d Redmi 7 kimondottan olcsó áron kapható, mégis jól felszerelt, modern funkciókkal ellátott okostelefon. A Redmi 7, az eddig forgalomba helyezett Redmi készülékektől is nagyobb kijelző kapott, a telefon műanyag borítása alatt pedig egy középkategóriás hardver kapott helyett.

Azok számára lehet tökéletes választás ez a telefon, akik rengeteget használják a mobiljukat, hiszen a benne található 4000 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően az üzemidővel sem lesz problémánk. A telefon hátlapján találhatóak meg a 12, illetve 2 megapixeles kamerák, illetve ezek mellett a frontoldalon helyet kapott egy 8 megapixeles képrögzítő egység is.

Xiaomi Mi Mix2

A kínai Xiaomi márka 7 éve kezdte el világhódító pályafutását mára pedig már világszerte igen népszerű márkának számít. A telefonról már első ránézésre leszűrhetjük, hogy abszolút egy prémium megjelenésű készülék, ám a kinézete mellett tudása, és teljesítménye is hozzájárult ahhoz, hogy manapság hatalmas népszerűségnek örvendhessen.

A Mi Mix 2 esetében hatalmas előnyként emlegetik az emberek, az Mi 8-cal szemben, hogy ezen a készüléken nincs notch, tehát egy egységes, bevágásmentes kijelzőt kapunk. Az aktuális Snapdragon 845 hardverével, illetve a kiváló minőségű hátlapi duál kamerája miatt ez a telefon egyértelműen egy csúcsmobilnak számít.

Kategória: Hétköznapok