3 + 1 tipp, hogy tökéletes legyen az első randi

Pillangók a gyomrunkban, heves izgatottság, és lázas készülődés. Ez jellemzi minden ember készülődését az első randi előtt. Az izgulás, és az idegesség és a félelem ellen pedig nem is igazán tudunk mit tenni, ezek a dolgok majd csak akkor fognak elmúlni, mikor túl vagyunk az első 10 percen, és úgy látjuk, sínen van a dolog. Ahhoz azonban, hogy a randi tökéletes legyen, mi magunk is megtehetünk néhány aprócska trükköt.

A randizással kapcsolatos jó tanácsokat nem mindenki szeretné megfogadni, pedig van néhány olyan dolog, mellyel akár az egész találkát elronthatjuk. Az első megbeszélt találkozás sosem egyszerű, hiszen az esetek nagy részében azért vágunk bele, hogy megismerjük jobban, és meghódítsuk a kiszemeltünket. Sokan arra esküsznek, hogy már az első randin is jó ha maximálisan önmagunkat adjuk, és természetesen ez igaz, hiszen nem is szabad megjátszani magunkat, ám meg tehetünk néhány dolgot, melynek köszönhetően pozitív benyomást kelthetünk az illetőben.

  1. Fontos az időzítés! Meddig tartson a randi?

Az első randevúval kapcsolatban sokan attól a szituációtól rettegnek, mikor valahogy mégsincs meg a közös hang, és azok a bizonyos kínos pillanatok elkezdenek egyre hosszabbra nyúlni. Az se jó ha az első randi túl hosszú, de az se ha túl rövid, hiszen ebben az esetben az illetőnek nincs esélye kellő információt szerezni rólunk, így lehetséges hogy el sem tudja majd dönteni, hogy vajon szeretne-e még találkozni velünk. Az ideális randi olyan 2-2,5 óránál nem tart tovább, ennyi idő szükséges hogy eldöntsük, szimpatikus-e nekünk az illető. De ez persze nem szentírás! Ha úgy érezzük, nyugodtan hosszabbítsuk meg a randevú időtartamát!

  1. Légy szimpatikus, légy illemtudó!

Az első randin elengedhetetlen betartanunk a legfontosabb etiketti szabályokat. Ne nyomkodjuk a mobilunkat, ne sms-ezzünk, ha nem sürgős, akkor ne fogadjunk bejövő hívást, ne nézzük az órát 5 percenként. Legyünk pozitívak, jókedvűek, és ne csak partnerünkkel, hanem a minket körülvevő emberekkel is. Nagyon lehangoló tud lenni például az, ha egy étterembe a randira hívó fél rettentően arrogáns a pincérrel szemben. Ügyeljünk arra is, hogy az etikett szerint a hölgyek rendelnek mindig először ételt és italt.

  1. Az első randi legrizikósabb pontja: Az elköszönés

Végezetül pedig, soha nem szabad megfeledkezni az első randi megfelelő lezárásáról. Talán az egészben ez a legizgalmasabb dolog. Vajon lesz-e búcsú csók, vagy sem? Ilyenkor talán még nem egyszerű az sem kitalálnunk, hogy a másik fél mit szeretne, ha viszont ő várja a csókot, mi mégsem merjük meglépni, lehetséges hogy sértésnek veszi majd a dolgot. Ha egy férfi egyáltalán nem biztos a dolgában, nyugodtan érintse meg elköszönéskor a nő haját, vagy fülét, és ha a nő hagyja ezt, nem néz félre, nem húzza el magát, akkor szabad a pálya! A hölgyek pedig próbáljanak meg segíteni a férfinak, és adjanak egyértelmű jelzéseket partnerük felé, hogy mit szeretne, így elkerülhetjük a legtöbb kínos szituációt.

+1. Tipp: Ha biztosra szeretnél menni, mindenképp egy ilyet szerezzél be magadnak!

Kategória: Hétköznapok